Aankondiging vertrek bestuurder John Moolenschot

John Moolenschot, bestuurder van Mijzo, heeft aangekondigd afscheid te nemen als bestuurder. Per 1 juli wordt hij voorzitter raad van bestuur van zorgorganisatie Laverhof in Schijndel. John heeft ruim 20 jaar gewerkt bij Mijzo en haar rechtsvoorganger Schakelring. Mijzo betreurt het vertrek, maar heeft respect voor de wens van John om nog een stap te maken.

John Moolenschot

Victor van Dijk, voorzitter van de raad van toezicht van Mijzo: “John heeft samen met zijn collega’s Mireille de Wee en Annet Boekelman op een voortreffelijke wijze vormgegeven aan de fusie tot Mijzo. Eerst aan de voorbereidingen en de laatste periode aan de integratie. Ondanks corona zijn er forse stappen gemaakt met Mijzo en ligt er een stevige nieuwe strategie. Een strategie die inzet op sociale, technologische en organisatorische innovatie om de toekomstige zorg en ondersteuning voor ouderen invulling te geven. De raad van toezicht bedankt John voor zijn grote betekenis voor Mijzo en zullen zijn verbindende kwaliteiten missen.”

De raad van toezicht start op korte termijn met de procedure ter opvulling van de ontstane vacature.

John kijkt terug op een prachtige periode bij Mijzo en Schakelring. Samen met zijn collega’s uit de raad van bestuur, de managers, medewerkers en alle interne en externe betrokkenen heeft hij zich met passie ingezet voor de kwaliteit van de ouderenzorg, nu en in de toekomst. Hij is blij en trots met wat er met Mijzo is gerealiseerd.

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail