Aflevering ‘Later als ik groot ben’ opgenomen bij Zandley

Het is zover! De aflevering van het kinderprogramma Later als ik groot ben bij locatie Zandley is nu online te bekijken.

De online YouTube-serie volgt kinderen tussen de 9 en 14 jaar die op snuffelstage gaan bij hun droombaan. De 13-jarige Donny droomt ervan om later in de zorg te werken. Presentator Rein van Duivenboden verrast Donny en neemt hem een dagje mee naar Mijzo-locatie Zandley in Drunen om een kijkje te nemen in de wereld van de ouderenzorg. Ze worden hartelijk ontvangen door collega Amanda. Zij is zowel verzorgende, als dagbestedingscoach en beantwoordt alle vragen van de nieuwsgierige Donny. En daar blijft het natuurlijk niet bij, want Donny en Rein worden ook aan het werk gezet!

Bekijk de aflevering
Wil jij zien of ze er op tijd bij zijn als er een plotselinge alarmmelding komt? Hoe Donny het werken met ‘de slimme bril’ ervan afbrengt? En of het dak eraf gaat bij de door Rein georganiseerde Zumbales? Bekijk dan snel de aflevering die nu te zien is op het YouTube kanaal ‘Later als ik groot ben.’

Bedankt!
Speciale dank aan Amanda die werken in de ouderenzorg (bij Mijzo!) goed op de kaart heeft gezet, aan de cliënten die vol enthousiasme aan de aflevering hebben meegewerkt en aan alle andere betrokkenen die deze opnamedag mogelijk hebben gemaakt.

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail