Mijzo

Huntingtoncafé op 14 maart 2024

Omgaan met een naaste met de ziekte van Huntington

Heeft u iemand in uw omgeving met de ziekte van Huntington? Dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan het Huntingtoncafé op 14 maart 2024. Tijdens deze avond gaan we in op het ziektebeeld en de omgang met naasten. Want hoe ga je om met alle veranderingen die de ziekte met zich meebrengt?

Verschillende sprekers delen hun expertise:

• Lisanne Verhoof (logopedist) geeft uitleg over communicatie met iemand met de ziekte van Huntington en komt met handvatten voor u als naaste.
• Daniëlle Kruize (GZ-psycholoog) en Mery Rombouts (verpleegkundige) nemen u mee in het omgaan met veranderend gedrag. Dit doen zij aan de hand van tools en methodieken die we gebruiken binnen De Kloosterhoeve en De Dotter.

Het wordt een informatieve en interactieve avond.

Voor wie?

Dit Huntingtoncafé is bedoeld voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Medewerkers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. De avond wordt begeleid door de casemanagers / maatschappelijk werkers van De Kloosterhoeve.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op donderdag 14 maart 2024 van 20.00 – 22.00 uur bij locatie Mauritsstaete, Stadsweg 9a01, 4931 HV in Geertruidenberg. De inloop is vanaf 19.45 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Cristel Witte, teammanagementassistent: cristel.witte@mijzo.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail