Langer Actief Thuis genomineerd voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022

Het programma Langer Actief Thuis van Mijzo staat in de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022! Elly Branderhorst, ergotherapeut bij Mijzo ontwikkelde dit innovatieve programma om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig in eigen vertrouwde omgeving te laten functioneren.

Stemmen

Helpt u ons mee om deze innovatie verder te ontwikkelen? Stem dan op Langer Actief Thuis. Stemmen kan tot 15 maart 10.00 uur. Op 17 maart om 11.00 uur maakt de vakjury en de publieksjury de winnaar bekend tijdens het Health Valley Event.

STEM HIER

Langer Actief Thuis

In het programma Langer Actief Thuis werken de wijkverpleegkundige, ergotherapeut en fysiotherapeut intensief samen om vanaf de start van de hulpvraag de oudere in een periode van maximaal 12 weken te begeleiden naar zelfredzaamheid. We zien bij Mijzo dat zo’n 70% van de ouderen die het programma hebben doorlopen weer volledig zelfstandig functioneren of minder hulp nodig hebben dan bij de start van het traject. Daarnaast zijn ze blij dat ze hun zelfredzaamheid weer terug hebben en zo de regie over hun leven kunnen behouden. Wat ons betreft de juiste zorg op de juiste plaats, want zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen willen we allemaal!

Meer weten over Langer Actief Thuis? Bekijk dan deze video.

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail