Mijzo-feest | Eén voor in de boeken

Wat een feest! Bijna 1,5 jaar later, na een periode van keihard werken in coronatijd, was het moment dan eindelijk daar: de fusie werd groots gevierd tijdens het eerste echte Mijzo-feest in de Efteling. Alle medewerkers en vrijwilligers hadden het meer dan verdiend en iedereen genoot dan ook met volle teugen tijdens twee onvergetelijke feestavonden in de Efteling.

Twee avonden boordevol blije gezichten, teamplezier, adrenaline en gezelligheid. Een deel van het park was speciaal voor ons geopend. Dat betekende geen lange wachtrijen bij de attracties en gezellig samen met collega’s thrill seeken in De Baron, ons verwonderen in de Fata Morgana, een nat pak halen in De Piraña of een frietje eten bij Station de Oost.

“Dit valt haast niet meer te overtreffen” | “We hebben nu echt een Mijzo-gevoel

Reacties van medewerkers

En dat was nog niet alles! Na het parkbezoek ging het dak eraf in het Efteling Theater. De voetjes gingen van de vloer tijdens het topentertainment verzorgd door coverband This is Beethoven. Van een Queen-medley tot een 90’s-remix en van de grootste Rockhits tot de nieuwste dancetracks. Collega Erwin Akkermans zong de sterren van de hemel met zijn prachtige versie van ‘Zij gelooft in mij.’ En ook aan de minder grote feestbeesten onder ons werd gedacht. In Pinokkio’s restaurant werd onder het genot van een hapje en een drankje en jazzmuziek lekker bijgekletst. Voor ieder wat wils dus!

We bedanken alle medewerkers en vrijwilligers van harte voor deze waanzinnige avonden. We hebben herinneringen gemaakt om nooit te vergeten.

“Het was een bijzonder mooie avond. We worden gezien en gewaardeerd.”

Reactie van een vrijwilliger

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail