Services en voorzieningen

Restaurants en kapsalons

Restaurants voor cliënten en vaste bezoekers

Binnen Mijzo zijn er meerdere locaties die een restaurant hebben, waar zowel cliënten als bezoekers van buiten komen eten. Deze restaurants zijn vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur gesloten. Daarbij nemen we het volgende in acht:

  • Cliënten voor wie het restaurant hun eetgelegenheid is, kunnen blijven komen. Dat geldt ook voor mensen die in de aanleunwoningen wonen van een zorglocatie;
  • Vaste bezoekers (uit de wijk) die in de problemen komen om zelfstandig te kunnen blijven wonen zonder deze eetgelegenheid, blijven ook welkom;
  • Naasten kunnen niet op bezoek komen in het restaurant;
  • Afhankelijk van de locatie kunnen medewerkers/vrijwilligers beperkt terecht in het restaurant;
  • In het restaurant gelden de regels: 1,5 meter onderlinge afstand, max. 4 personen aan 1 tafel en max. 30 personen in 1 ruimte.
  • Wanneer het restaurant te klein is om alle bewoners, gasten van de aanleunwoningen en vaste gasten van buiten op een veilige manier te voorzien van een maaltijd, kan overwogen worden de maaltijden op de appartementen te bezorgen.

Kappers op locatie voor intramurale cliënten

De kappers op de zorglocaties van Mijzo zijn vanaf woensdag 3 maart weer open voor de cliënten, maar ook voor de vaste klanten uit de wijk. Uiteraard gelden bij een bezoek de bestaande (hygiëne)maatregelen, zoals vooraf reserveren, het dragen van een mondkapje, de handen desinfecteren en een bezoek uitstellen als er klachten zijn.

Dagbehandeling en dagbesteding

De strengere maatregelen hebben geen invloed op de dagbehandeling en -besteding op de locaties van Mijzo. Voor de cliënten van de dagbehandeling en dagbesteding blijven de locaties open.