Mijzo
Ziekte van Huntington

Huntingtoncafé

Een aantal keren per jaar organiseert Mijzo een Huntingtoncafé. Het Huntingtoncafé is bedoeld voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Medewerkers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. De avond wordt begeleid door de casemanagers/maatschappelijk werkers. Tijdens iedere bijeenkomst behandelen we een specifiek thema.

Waar en wanneer

Het volgende Huntingtoncafé is in het voorjaar van 2024. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor het thema en de datum. Wilt u een uitnodiging ontvangen? Meld u dan aan voor de mailinglijst door een mail te sturen naar Cristel Witte, teammanagementassistent: cristel.witte@mijzo.nl.

Huntingtoncafé 29 juni 2023 terugkijken

Tijdens het Huntingtoncafé van donderdag 29 juni 2023 heeft professor Raymund Roos, emeritus hoogleraar Neurologie verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum, een presentatie gehouden over de stand van zaken rondom lopende onderzoeken. Onze collega Kristel Kalkers, GZ-psycholoog en Science Practitioner, heeft een terugkoppeling gegeven van de resultaten van haar onderzoek naar angst voor vallen en verslikken bij mensen met de ziekte van Huntington.

Vanwege de grote belangstelling voor deze bijeenkomst hebben we ervoor gekozen een videoregistratie te maken van beide presentaties. U kunt deze hieronder terugkijken.

Huntingtoncafé 29 juni 2023 | presentatie professor Raymund Roos
Huntingtoncafé 29 juni 2023 | presentatie Kristel Kalkers


Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail