Topcare

Als expertisecentrum Huntington bieden we uitstekende zorg. Maar het kan altijd beter. Het is belangrijk om door te blijven ontwikkelen. We doen praktijkgericht en wetenschappelijk onderzoek en vertalen de resultaten onder andere naar nieuwe behandelmethoden. De kennis en ervaring die we opdoen delen we met patiëntenorganisaties en andere zorgorganisaties.

Vanuit ons expertisecentrum besteden we veel aandacht aan het inwerken van nieuwe collega’s, leerlingen en stagiaires om hen kennis te laten maken met deze bijzondere doelgroep. Medewerkers kunnen zich ontwikkelen door middel van de leerlijn Huntington en kunnen deelnemen aan nationale en internationale congressen. Van medewerkers vraagt dit dat zij nieuwsgierig zijn, willen samenwerken en op zoek gaan naar oplossingen en verbeteringen. Uiteindelijk mogen zij zichzelf met recht een expert noemen.

Ons expertisecentrum neemt deel aan het Topcare Potential Program. In een periode van ongeveer 2 jaar doorlopen we de toetredingsprocedure om het Topcare predicaat te ontvangen. Meer informatie vindt u op www.topcare.nl.


Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail