Cliëntportaal Mijn Caress

Mijn Caress is één van de cliëntportalen waar Mijzo mee werkt. U kunt inloggen bij Mijn Caress als u of uw naaste op één van de zorglocaties woont die voorheen (vóór de fusie op 1 januari 2021) tot Volckaert behoorde. Dit betreft locaties Buurstede, De Doelen, Dongepark, Hospice de Volckaert en Oosterheem.

Het cliëntportaal Mijn Caress is een beveiligde omgeving waarop u kunt inloggen. Hier kunt u op ieder gewenst moment uw afspraken en gegevens bekijken en uw digitale zorgdossier inzien. Toegang tot het cliëntportaal is persoonlijk. Als u dat wenst dan kunt u naasten toegang verlenen om uw zorgdossier in te zien. 

Voordelen van het cliëntportaal

  • U kunt zelf in uw zorgdossier kijken, op elk gewenst moment van de dag.
  • Als u dat wilt, kunt u familie en naasten toegang geven tot uw dossier. Zo kunt u uw naasten meer betrekken bij uw zorg.
  • U kunt de afspraken inzien die Volckaert voor u bijhoudt.

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van het cliëntportaal heeft u een e-mail adres en een mobiel telefoonnummer nodig. Tevens beschikt u over een apparaat met toegang tot internet, zoals tablet, laptop of smartphone.

1) Meld u aan via het aanvraagformulier voor cliënten of (wettelijk) vertegenwoordigers, te vinden op deze pagina. U dient ook akkoord te gaan met de gebruikersvoorwaarden. 

2) Mijzo maakt een persoonlijk inlogaccount voor u aan.

3) Via het opgegeven e-mail adres ontvangt u een e-mail met uw persoonlijke inlognaam en inlogcode. De eerste keer dat u inlogt, ontvangt u ook een verificatiecode op uw mobiele nummer.

Instructievideo’s

Bekijk de instructievideo’s om met het cliëntportaal Mijn Caress aan de slag te gaan.

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail