We zijn ontzettend benieuwd wat jij vindt van de naam Mijzo. Geef hieronder je mening.

Wat vind jij van de nieuwe naam?

Reacties (28)

Joyce
En ik vind vooral dat het gaat om de zorg zelf. Besteedt vooral maximaal geld aan personeel en patiënten, niet aan marketing.
Sandra Dahmen
Goed bedacht! De naam had krachtiger mogen zijn voor de grote organisatie die we worden. De gedachten achter de naam is mooi. languit geschreven had ik er dan ook meer gevoel bij gehad. Het zal waarschijnlijk een kwestie van wennen zijn.

Auke van der Pluij
Wat vind ik?
Ik vind het een mooie, frisse, en vernieuwende naam!

Marij van Turnhout
Ik snapte de naam Mijzo niet meteen, kwam in eerste instantie niet echt over. Na de uitleg is het duidelijk. Kort en pakkend , mooi logo. Veel succes met de nieuwe samenwerking.
Ger Dullens
Goede naam goed, ik kreeg Riethorst Stromenland nooit vlot uit mijn keel. Ik begrijp alleen niet waarom er weer zo'n kostbaar drukwerk wordt gestuurd aan clienten. Als vanuit de zorg wordt geklaagd over tekorten en medewerkers nauwelijks voldoende spullen krijgen, is dat onbegrijpelijk. De naamswijziging had ook in een eenvoudig A4'tje kunnen worden gemeld. Lieve dan een onhanteerbaar vel dat adressen noch telefoonnummers bevat en niet duidelijk maakt wat er voor de client wel of niet verandert.
Huub Vergouw
MIJZO
Proficiat een allesomvattende naam in relatie met jullie professie en zorgbeeld.
Kort, pakkend en voor alle doelgroepen een begrip.
Ik wens iedereen succes en laat deze samenwerking uitgroeien tot een organisatie die klaar is voor de toekomst.
Waar het prettig werken is, en bovenal een prettige sfeer en leefomgeving voor jullie bewoners heerst.

André vdr Schans
Tijdens het brainstormen vond ik deze naam al kort en krachtig en sprong er voor mij uit. Was leuk om daar bij te zijn namens de medewerkers. Succes naar een mooie toekomst wat Mij Zo zal gaan brengen.
Leny Ligtvoet
Even wennen maar wel pakkend Zie Mij Zoals ik ben niets meer maar zeker niets minder als ieder ander.
Renate Ramselaar
Even wennen, maar na het filmpje enthousiast. Mooie kleuren en logo.
Wat mijzo opvalt zijn de pakkende teksten in de flyer.
Op weg naar een mooie organisatie waar we ook weer trots op kunnen zijn!

Joost Cranen
Een naam die je direct beetpakt, goed over nagedacht. Allemaal van harte proficiat.
Petra Kuijpers
Even wennen aan de naam. Kort maar krachtig dat zeker . Gedachte en uitleg maakt de naam direct wat leuker. Ik wens de organisatie veel succes.
Jaquolien Hofman
Even wennen maar dat is altijd met iets nieuws wat vertrouwd was. Mooi logo ook!
Astrid Boogaarts
De gedachte achter de naam is goed over nagedacht. Kort en krachtig. Mijzo is wat mij zo gelukkig maakt elke dag weer, om er te mogen werken en leren. Heel veel succes met de samenwerking allemaal.
Marianne Bruijstens
Heel treffend door de eenvoud, dat sprak mij meteen aan. En dan natuurlijk de positieve communicatie naar de cliënten, dat ze zoveel mogelijk zelf in de hand hebben. Ik denk dat iedereen straks blij is met mij(n) zo(rg).
De kleur van het logo vind Ik
wel wat donker.

Sabine Verstijnen
Toffe naam: eigentijds, krachtig en ook leuk toe te passen in de communicatie. Het filmpje over de nieuwe naam liet een krachtig verhaal zien. Er zit echt een visie achter, dat is duidelijk. Gefeliciteerd met dit resultaat!!
Helma Snoeren
Ik vind het een geweldige naam , passend bij hetgeen wat er geboden en ontvangen wordt !
Ik wens iedereen veel succes met de samenwerking en ben er van overtuigd dat men de naam eer aandoet !

jacqueline van Selst
Natuurlijk even wennen , ort maar krachtig ook, vind het een leuke naam ,mooie kleuren ook.
Brigit Appeldoorn
Fijn, een korte en pakkende naam. Ook de kleuren en uitstraling. Ik wordt er wel blij van! Deze naam en het bijbehorende verhaal gaan ons vast en zeker helpen in het verbonden voelen met elkaar en ook in de aantrekkingskra cht voor nieuwe cliënten, medewerkers en andere samenwerkende partijen.
Jeanne Brouwers
Zal wennen zijn maar met zij alle komt het vast goed

Marielle
Frisse en passende naam. Ik wens iedereen veel voldoening toe.
Mijke
Waar de afkortingen voor staan, vind ik een mooie gedachte. Ik hou zelf niet zo van woorden afkorten en dan aan elkaar plakken, dus wat mij betreft had het ook MijnZorg mogen heten. Maar goed, ik zal ook wel wennen aan Mijzo. Dat kan ik ook nog op mezelf betrekken... Mijke zorgt... ;)
Elly Hilhorst
De gedachten/filosofie achter de naam maakt de naam heel speciaal, anders dan anders. De naam is kort en krachtig en de kleuren en huisstijl zijn prachtig en fris. We gaan er samen een fantastische organisatie van maken! Veel succes en samenwerkplezie r iedereen!
Carien Ansems
Voor ons in Zonnehof helemaal geweldig ! met op het eind de eerste twee letters van onze locatie.....
Frans van seters
korte en pakkende naam , zal wel even wennen zijn .

De kleuren zijn ook fantastisch

Arjan Overduin
Kort maar krachtig, daar ben ik van. Dat is gelukt met deze naam. Moet nog even wennen. Het geeft aan waar me met z'n allen voor staan. Mijn zorg is onze zorg en uw zorg.
Claudia Straver
In eerste instantie had ik niet meteen warme gevoelens bij de naam, ook niet perse negatief overigens. Ik moet er aan wennen. Maar na het filmpje gezien te hebben snap ik de keuze voor de naam en wordt het vast snel ''eigen''
Viorica Dommisse-Adam
Zoals bij iedere nieuwe naam moet ook deze naam eerst 'landen'. Maar als je de achterliggende gedachten kent is het een is het een korte en krachtige, tot de essentie van onze organisatie gaande naam. Ik ben er blij mee, nu is het aan ons om eer te doen aan onze naam en het eigen te maken.
Izet Sadzak
Opvallend, kort en duidelijk. Het is alleen even wennen.

Reactieformulier

500 Resterende tekens