Bewegen

Voor bewoners

Als u regelmatig beweegt, voelt u zich beter en blijft u zo lang mogelijk fit. De bewegingslessen van Mijzo zijn niet alleen functioneel en doordacht, maar ook plezierig en gezellig. De bewegingslessen zijn afgestemd op uw dagelijks leven. Tijdens de lessen is er aandacht voor coördinatie, reactievermogen, geheugentraining, oriëntatie, lichaamsbesef en samenwerking. U beweegt op muziek en werkt met activerend beweegmateriaal. Samen met andere deelnemers beweegt u in een groep. Vanuit een doel kan er ook individueel bewogen worden. Het bewegen wordt verzorgd door opgeleide beweegagogen.

Train u fit

Indien u thuis woont kunt u bij ons onder begeleiding van een beweegagoog op een vast tijdstip trainen in een oefengroep. We houden de groepen klein, zodat u altijd persoonlijke aandacht krijgt van uw vaste begeleider. U werkt aan persoonlijke doelen die we 1 keer per half jaar toetsen. Het programma bestaat uit conditie en kracht. Voordat u begint, vindt er een screening plaats bij een fysiotherapeut. Op basis hiervan ontstaat een programma. Gezelligheid staat hoog bovenaan ons lijstje. Kom gerust een keer een kijkje nemen. U kunt bij ons een maandabonnement afsluiten voor 1 of 2 keer per week.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met het secretariaat behandeldienst Slotjesveste. Zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0162 695955.


Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail