Cliëntportaal

Op 1 januari 2021 is Mijzo ontstaan uit een fusie tussen zorgorganisaties De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring. De cliëntportalen zijn tot op heden nog niet geharmoniseerd. Wanneer we dit harmoniseren, informeren wij u daar uiteraard over.

Tot die tijd kunt u inloggen op één van de vier cliëntportalen waarmee Mijzo werkt. We leggen hieronder graag uit welk cliëntportaal voor u van toepassing is.

PUUR. van jou

Ontvangt u wijkzorg van Mijzo of maakt u gebruik van dagbesteding/dagbehandeling? Woont u of uw naaste op één van de locaties die voorheen tot De Riethorst Stromenland behoorde? Dan kunt u inloggen op cliëntportaal PUUR. van jou. Dit betreft locaties Aernswaert, Altenahove, Antonia, De Dotter, Goezate, De Kloosterhoeve, De Lemmenskamp, Mauritsstaete, De Riethorst, Slotjesveste en De Stroming.

Mijn Caress

Woont u of uw naaste op één van de locaties die voorheen tot Volckaert behoorde? Dan kunt u inloggen op cliëntportaal Mijn Caress. Dit betreft locaties Buurstede, De Doelen, Dongepark, Hospice de Volckaert en Oosterheem.

Caren

Woont u of uw naaste op één van de locaties die voorheen tot Schakelring behoorde? Dan kunt u inloggen op cliëntportaal Caren. Dit betreft locaties Eekhof, Eikendonk, Elzenhoven, Koetshuis, Sint Antonius, Sint Janshof, Spoorwiel, Zandley en Zonnehof.

Yris

Verblijft u tijdelijk bij Mijzo op een afdeling voor eerstelijnsverblijf of geriatrische revalidatie? Dan kunt u inloggen op cliëntportaal Yris.

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail