Cliëntportaal PUUR. van jou

PUUR. van jou is één van de cliëntportalen waar Mijzo mee werkt. U kunt inloggen bij PUUR. van jou als u of uw naaste gebruikmaakt van de wijkverpleging of op één van de zorglocaties (met uitzondering van GRZ afdelingen) woont die voorheen (vóór de fusie op 1 januari 2021) tot De Riethorst Stromenland behoorde. Dit betreft locaties AernswaertAltenahoveAntoniaDe DotterGoezateDe KloosterhoeveDe LemmenskampMauritsstaeteDe RiethorstSlotjesveste en De Stroming.

PUUR. van jou is een website waar cliënten en familie/naasten het zorgdossier in kunnen zien. In het zorgdossier zijn de wensen, (zorg)behoefte en afspraken omschreven. Verder kunt u lezen wat er in het zorgdossier is gerapporteerd door de zorg- en hulpverleners. Ook is het mogelijk voor u, of uw mantelzorger(s), zelf te schrijven in uw zorgdossier (schrijven is alleen mogelijk met volledige toegang en in principe krijgt alleen cliënt of 1e contactpersoon deze toegang). Wanneer naaste(n) toegang tot het dossier krijgen hebben zij altijd uw toestemming nodig.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Vraag dan een zorg- of hulpverlener om uitleg of kijk https://magazine.ecare.nl/handleiding-puur-van-jou-voor-woonzorg. Op deze website staat informatie wat PUUR. van jou is en hoe u een account kunt aanvragen.

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail