Dagbesteding & dagbehandeling

Zelfstandig wonen met passende begeleiding op locatie

U wilt natuurlijk graag zelfstandig blijven wonen. Als uw lichaam niet meer meewerkt zoals u zou willen of als uw geheugen u soms in de steek laat, kan Mijzo ondersteunen met dagbesteding of dagbehandeling op één van onze zorglocaties.

Dagbesteding & dagbehandeling bij Mijzo

Als u lichamelijke klachten en/of geheugenproblemen heeft, kunt u overdag bij ons terecht voor dagbesteding of dagbehandeling. U bent er een dag (of meerdere dagen) tussenuit en het geeft uw partner of mantelzorger(s) wat lucht. We bieden activiteiten die een aanvulling zijn op uw dagelijkse leven en werken aan het behouden en versterken van uw zelfredzaamheid. We kijken samen hoe we het beste invulling kunnen geven aan uw dag. Uiteraard bepaalt u zelf wat u wilt doen. We bieden activiteiten zoals geheugentraining, ‘meer bewegen voor ouderen’ en creatieve bezigheden. Dit geeft structuur, zorgt voor ontspanning en draagt eraan bij dat u thuis kunt blijven wonen. Daarnaast kan het prettig zijn om met meerdere mensen samen te zijn, zodat u niet elke dag alleen hoeft te zijn. De begeleiding stemmen we af op uw persoonlijke situatie en wensen. U kunt daarbij rekenen op gespecialiseerde medewerkers.

Ook wanneer u een specialistische behandeling nodig heeft, kunt u bij ons terecht. U volgt een individueel behandelprogramma en wordt begeleid door professionals op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, psychologie, maatschappelijk werk, dieet- en voedingsadvies, logopedie of psychomotorische therapie. De focus ligt op de lichamelijke functies en op uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Samen werken we aan uw herstel!

We bieden dagbesteding en -behandeling aan op 15 locaties. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt. De zorgadviseur informeert u graag over de mogelijkheden. Kijk op de contactpagina voor de gegevens voor uw regio.

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail