Wonen met zorg

Als thuis wonen niet meer gaat

Heeft u iedere dag zorg nodig en kunt u niet meer thuis blijven wonen? Dan kunt u bij Mijzo terecht op een van onze zorglocaties. Samen kijken we naar wat u nog wel kunt. Onze zorg en dienstverlening stemmen we hierop af. Zo kunt u uw eigen leven blijven leiden.

U bepaalt

Wij vinden het belangrijk dat u regie blijft houden over uw leven. U bepaalt zelf wat u nodig heeft en hoe u uw leven wilt invullen. We begrijpen dat verhuizen naar een zorglocatie meestal geen wens is, maar een noodzaak. We doen er alles aan om de verhuizing vlot te laten verlopen en ervoor te zorgen dat uw toekomstige woonomgeving vertrouwd voelt. Dit doen we door zoveel mogelijk aan uw woonwensen tegemoet te komen. Uw appartement kunt u met uw persoonlijke spullen inrichten. Bij Mijzo kunt u rekenen op goede en professionele verzorging en behandeling binnen een ontspannen, sfeervolle leefomgeving.

Een nieuw huis

We proberen in te spelen op uw wensen en gewoonten. De sfeer, woonvormen en faciliteiten verschillen per zorglocatie. Ervaar wat het beste bij u past door de informatie over de zorglocaties op deze website te bekijken, of door een bezoek te brengen aan een van de locaties.

Een vertrouwd gezicht

Als de dingen in het leven minder vanzelfsprekend worden is een vertrouwd gezicht van onschatbare waarde. Daarom doen we graag een beroep op uw partner, familie en vrienden om aanwezig te zijn en mee te doen waar dat mogelijk is.


Voor wonen met zorg kunt u terecht bij de volgende locaties:

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail