Cliënten geëvacueerd in verband met wateroverlast

Update 17.15 uur

Goed nieuws! De situatie is onder controle en de onderverdeelkast in de kelder is gerepareerd. Dit betekent dat onze cliënten van Eikendonk naar hun kamers terug kunnen.  


Update 16.00 uur

We hebben voorzichtig goed nieuws. De kans is groot dat de onderverdeelkast voor het weekend gerepareerd kan worden. Het ziet ernaar uit dat we niet extern hoeven te evacueren. Eind van de middag geven we een nieuwe update.


Update 13.00 uur
Vanochtend zijn cliënten van PG-afdelingen van Eikendonk uit voorzorg intern geëvacueerd in verband met wateroverlast in de kelder.

Door het hoge kwelwater in de kelder loopt er water in de onderverdeelkast waardoor een groot risico is dat de elektriciteit uitvalt. Uit voorzorg is besloten de cliënten te evacueren.

Momenteel wordt hard gewerkt om de situatie op de afdelingen van Eikendonk onder controle te krijgen. Het lijkt erop dat de situatie vandaag opgelost kan worden. Dit betekent dat de cliënten waarschijnlijk in de loop van de middag terug kunnen naar de afdelingen. Afhankelijk van de technische staat van de onderverdeelkast, bekijken we de situatie en wordt vanmiddag een definitief besluit genomen of cliënten terug kunnen naar hun afdeling of dat een externe uithuizing nodig is.

Mijzo locatie Eikendonk Waalwijk

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail