Informatiebijeenkomst valpreventie in Waspik op donderdag 23 november

Mijzo organiseert, in samenwerking met ContourdeTwern en GO Waalwijk, een informatiebijeenkomst over valpreventie. Hoe blijf ik vitaal en in evenwicht? En wat kan ik zelf doen om mijn valrisico te verkleinen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de informatiebijeenkomst op 23 november in Den Bolder in Waspik.

Samen aan de slag

“Vallen kan iedereen overkomen. Hoe ouder je wordt, hoe groter de kans wordt om te vallen”, vertelt fysiotherapeut Isaura van der Sanden. “Naar schatting 30 procent van de zelfstandig wonende vijfenzestigplussers valt tenminste één keer per jaar. Daar wil Mijzo, samen met ContourdeTwern en GO Waalwijk wat aan doen, ook omdat veel ouderen de wens hebben om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.”

Isaura zal de aanwezigen op 23 november samen met haar collega’s Samantha Admiraal (fysiotherapeut) en Simone Franken (ergotherapeut) meenemen in balans, vallen en het voorkomen van valpartijen. Ook wordt al vooruit gekeken naar het valpreventieprogramma Krachtig in Evenwicht, dat begin 2024 zal starten.

Tijd & Locatie

Donderdag 23 november 14.00-15.15 uur (Inloop 13.45 uur)
Den Bolder | Schoolstraat 19 | Waspik

Praktische informatie

Iedereen is van harte welkom bij de informatiebijeenkomst. Aanmelden is niet nodig.

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail