Uitnodiging Hackathon: Zorgberoepen van de Toekomst

‘Vergrijzing.’ ‘Onvoldoende zorgmedewerkers.’ ‘Toenemende werkdruk.’

Deze boodschap hackt erin. Daarom organiseert Mijzo op donderdag 13 april een hackathon waarbij we ruim baan maken voor jouw baanbrekende ideeën. Met de opbrengst creëert Mijzo toekomstbestendige functieprofielen voor nieuwe beroepen die de zorgsector helpen om bovengenoemde uitdagingen samen aan te gaan.

What the hack is een hackathon?

Een hackathon is een inspirerend evenement waarin deelnemers met diverse achtergronden in teams aan de slag gaan om binnen een korte tijd innovatieve oplossingen te bedenken voor een vraagstuk. Dankzij de creatieve werkvormen en het samenwerken met anderen vanuit verschillende perspectieven komen de meest verrassende en vernieuwende ideeën naar boven.

Meedoen is hackstikke leuk!

Je mag een goed verzorgde avond verwachten waarbij je écht de kans krijgt om bij te dragen aan het vormgeven van nieuwe zorgfuncties van de toekomst:

  • Op een hippe, unieke locatie
  • Ontmoet andere innovatieve denkers
  • Draag een maatschappelijk relevant steentje bij
  • Food for thought mag natuurlijk niet ontbreken: een heerlijk walking dinner!
  • En zal prijswinnend illusionist Niels Houtepen jouw gedachten kunnen hacken?
  • Als hackensluiter: na de hackathon houden we je natuurlijk op de hoogte van de uitkomsten. Misschien ga jij wel als één van de eersten aan de slag in één van de nieuwe functies?

Hack de knoop door en ben erbij

De Mijzo hackathon vindt plaats op donderdag 13 april van 16.00 tot 21.00 uur bij Leerfabriek KVL in Oisterwijk.

Geïnteresseerden van zowel binnen als buiten Mijzo zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Je mag in de zorgsector werkzaam zijn maar we nodigen juist ook graag mensen van buiten de sector uit. Geef je op via functiehuis@mijzo.nl. Laat je ons bij je aanmelding weten wat jouw functie/achtergrond is? We zijn benieuwd wat jou verbindt met de zorg. 

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. De inschrijvingsperiode sluit uiterlijk 30 maart, maar mogelijk eerder afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Download de officiële uitnodiging hieronder en deel hem gerust met geïnteresseerden in je netwerk.

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail