Huntingtoncafé op 6 oktober 2022

Hoe is het om op te groeien in een Huntingtongezin? Deze vraag staat centraal tijdens het tweede Huntingtoncafé. Kindercoach Jacqueline Grootscholten begeleidt kinderen die opgroeien in een Huntingtongezin en bespreekt tijdens de bijeenkomst wat een kind in een Huntingtongezin nodig heeft. Uiteraard is er deze avond voldoende ruimte om vragen te stellen!

Jacqueline Grootscholten is zelf opgegroeid in een Huntingtongezin. In haar vroege jeugd heeft deze ziekte zich bij haar vader en zus geopenbaard. Hierdoor werd zij al op jonge leeftijd mantelzorger en cijferde ze zichzelf vaak weg. Als kindercoach zet zij haar ervaringen in om kinderen die opgroeien in een Huntingtongezin te begeleiden.

Voor wie?

Dit Huntingtoncafé is bedoeld voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Medewerkers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. De avond wordt begeleid door de casemanagers/maatschappelijk werkers van De Kloosterhoeve.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op donderdag 6 oktober 2022 van 20.00 – 22.00 uur. De inloop is vanaf 19.45 uur. In tegenstelling tot eerdere bijeenkomsten wordt dit Huntingtoncafé gehouden bij locatie Oosterheem, Aletta Jacobspad 1 in Oosterhout.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Cristel Witte, secretaresse: cristel.witte@mijzo.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail