Mijzo

Huntingtoncafé op 29 juni 2023

Onderzoek naar behandelingen voor de ziekte van Huntington

Professor Raymund Roos (hoogleraar Neurologie, verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum) en Kristel Kalkers (GZ-psycholoog en onderzoeker bij De Kloosterhoeve) vertellen over de stand van zaken rondom lopende onderzoeken en proberen de wetenschappelijke informatie te vertalen naar begrijpelijke taal.

Vaak doen er veel verhalen de ronde over nieuwe behandelingen. Wat mogen we daar daadwerkelijk van verwachten? Uiteraard is er deze avond voldoende ruimte om vragen te stellen!

Voor wie?

Dit Huntingtoncafé is bedoeld voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Medewerkers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. De avond wordt begeleid door de casemanagers/maatschappelijk werkers van De Kloosterhoeve.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op donderdag 29 juni 2023 van 20.00 – 22.00 uur bij locatie Oosterheem, Aletta Jacobspad 1, 4901 MN in Oosterhout. De inloop is vanaf 19.45 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Cristel Witte, teammanagementassistent: cristel.witte@mijzo.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail