Unieke samenwerking met Service Residentie Moller in Waalwijk

Service Residentie Moller is een exclusieve woonomgeving voor de oudere doelgroep. De Residentie bevindt zich in het centrum van Waalwijk en is gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege. Het monumentale schoolgebouw dat dateert uit 1953, telt 47 luxe appartementen waar huurders zorgeloos kunnen wonen in een veilige omgeving. Er zijn twee prachtige binnentuinen, een sfeervolle brasserie, een gezellige bar en sportfaciliteiten aanwezig. Tegen betaling kunnen familieleden of vrienden gebruikmaken van een logeerkamer.

De Residentie is bedoeld voor mensen die zich graag voorbereiden op het ouder worden en op zoek zijn naar een prettige woonomgeving zonder de zorgen en de verantwoordelijkheid voor een eigen huis. Door de unieke samenwerking met Mijzo biedt de Residentie mogelijkheden voor zorg en ondersteuning wanneer dit op termijn wenselijk is.

Passende woonvorm

In de Residentie is Mijzo verantwoordelijk voor een gezonde exploitatie van de service en dienstverlening. Een team van hosts van Mijzo is het aanspreekpunt voor de bewoners en gasten en coördineert de algemene gang van zaken. Het team bespreekt met de bewoners hoe de algemene ruimtes gebruikt worden en faciliteert de activiteiten die zij initiëren. U kunt hierbij denken aan het samen organiseren van een expositie, een kamerconcert of bridgecompetitie. Met de ontwikkeling van dit innovatieve concept speelt Mijzo in op de toenemende vraag naar nieuwe en passende woonvormen.

Mijzo ontzorgt

Mijzo biedt bewoners de zekerheid van zorg op de achtergrond. Bij het aanvragen van hulp of een indicatie voor bijvoorbeeld wijkverpleging, fysiotherapie of andere begeleiding kan Mijzo assisteren. Als de indicatie of verwijzing is geregeld, staat een team van de wijkverpleging of behandelaren klaar om bewoners te ondersteunen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Residentie Moller? Kijk dan op de website www.woneninmoller.nl.

Wat Mijzo bezighoudt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail