Afasietheatergroep Sprakeloos komt met een nieuwe voorstelling

Afasietheatergroep Sprakeloos schittert op 23 en 26 november met de voorstelling ‘positieve gezondheid’ in het Theater van locatie Dongepark. De spelers zijn allemaal mensen met afasie en lef. Als je afasie hebt is het namelijk niet voor de hand liggend dat je mee doet aan een theatervoorstelling. Deze spelers durven het aan en laten zien dat het wél mogelijk is. Voor de derde keer schitteren zij op het podium.

De voorstelling

De voorstelling is een collagevoorstelling ontstaan vanuit improvisatie met als thema, positieve gezondheid. Wat betekent dit als je afasie hebt? En is positieve gezondheid nog wel mogelijk in deze huidige tijd? In de voorstelling gaan we ook in op de “dromen” van onze spelers en proberen we deze waar te maken. De voorstelling is met medewerking van Erik Scherders opgezet.

Theaterspelers: Cootje van den Heuvel, Toon van Dongen, Kitty Bergsma, Irma Reinalda, Johan Oerlemans, Ping Lee Cheung, Frans Bastiaans en Conny van Bragt.

Regie: Marianne Slabbekoorn

Kom kijken

Op de planken staan voor de spelers is al een vorm van positieve gezondheid en participatie. We nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken.

Wanneer:     Donderdag 23 november – 14.30 uur | zondag 26 november – 14.30 uur
Waar:           Theater Dongepark, Dongepark 1 in Dongen

Praktische informatie

Iedereen is van harte welkom bij deze gratis theatervoorstelling.
Mensen in een rolstoel willen we vriendelijk verzoeken om zich aan te melden via Marijke.Brooijmans@mijzo.nl zodat we een plek voor u kunnen reserveren.

Wat Mijzo nieuwsgierig maakt

Zorgadvies: 0800-0202015
Stuur een e-mail