De druk op de verpleeghuissector wordt steeds groter. Het aantal kwetsbare ouderen neemt fors toe, terwijl het steeds lastiger is om medewerkers te vinden. Mijzo heeft meer slagkracht dan de drie organisaties afzonderlijk. De nieuwe zorgorganisatie kan de grote maatschappelijke uitdagingen beter het hoofd bieden en is in staat een breed zorgaanbod te leveren, dichtbij de mensen thuis. Bovendien kan de organisatie huidige en nieuwe medewerkers meer kansen bieden. Zo blijven goede professionals behouden en kan nieuw talent worden aangetrokken.

 

Wat mijzo sterk maakt

is de bundeling van krachten. Samen hebben we meer kennis en expertise in huis, kunnen we de grote maatschappelijke uitdagingen beter aan en zorgen voor een breed aanbod aan zorgproducten. Cliënten kunnen bij Mijzo terecht voor wijkverpleging, revalidatie, langdurige zorg, palliatieve zorg, eerstelijns verblijf en dagbesteding.


Wat mijzo aanspreekt

is het bieden van kansen aan onze huidige en nieuwe medewerkers. Wij willen graag onze professionals behouden en daarnaast nieuw talent aantrekken door een inspirerende werkomgeving te bieden met veel ruimte voor leren, eigen initiatief en goede loopbaankansen. 


Wat mijzo bijzonder maakt

is de aandacht voor mensen, voor ons werk en voor elkaar. Onze ambitie is om koploper te zijn. Hier gaan we voor, met een open blik en vanuit een positieve visie op gezondheid. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.